The pretty guide

10 oktober, 2017

Hur man bär glittrande ögonskugga utan att se ut som en preteen

Filed under: Mode — Etiketter: — theprettyguide @ 1:39

fea_beauty

Det finns ingen mus som är oändlig eller lockande som Moder Natur. Med sina majestätiska landskap och solnedgångar i bomullssysslor sparkar hon en känsla av vördnad som gynnar vår mentala hälsa och som de största poeterna och artisterna kan bevisa för att göra oss mer kreativa. Så vi sträcker duken till … ditt ansikte. Vilket bättre sätt att vara en med jorden än att ha på sig smink inspirerad av sina mest sublima fenomen?

MAKEUP BY MOTHER NATURE
… och av makeupkonstnären Julia Joseph, som tog vår earthy inspo och översatte den till det mänskliga ansiktet. Här ser hennes steg för att replikera höstens mest drömmande hemma.

VIND-BLOWN BROWS
En bra bris: nyckeln till tousled, djävulskvårdshår och den snabbaste vägen till svepade bågar, som inte bara verkar tjockare men tack vare den visuella lyften, får dig att se fräschare och vakenare ut.

THUNDERCLOUD LIDS
Gilla luftångor innan de dränerar markdämparen i horisonten och ljusare mot himlen – dessa lock är moody-beautiful. Den blågråa dimmen är mest koncentrerad vid fransarna, vilket gör ögonen större och mer definierade.

SANDSTORM CHEEKS
Ställ din rosa rodnad åt sidan. En damm av brunt bronzer på äpplen och kindbenen ger huden en jordisk spol som påminner om sanden som sträcker sig över Sahara-de lyser en svag gult under solen.

CONSTELLATION ÖGON
När glitter placeras slumpmässigt på lock, följer det mönstret av nattskyen-stjärnorna varierar i storlek och färg. Den här sanna kvällssynet ger en himmelsk glans som lämnar ögonen gnistrande, ändå vuxna.

Solnedgångar
När solen går ner ser vi virvlande pinks, apelsiner och röda som suddas in i varandra på grund av hur ljuset sprider sig och går in i atmosfären. En liknande någonsin så subtil omsorgsfara skapar en plungande effekt på läpparna.

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URL

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

Powered by WordPress